„Az itt látható fotók cégcsoportunk által kármentesített területeken készültek, a természetes környezet visszaállítását követően.”

Hasznos infók

A beérkező önéletrajzokat automatikus rendszerünk kezeli, ez lehetővé teszi a biztonságos adatkezelést. Pályázóink a rendszer segítségével azonnal értesülnek arról, hogy milyen fázisban tart a kiválasztási folyamat.

Ezt követően a HR áttanulmányozza az önéletrajzokat, tartalmát összeveti a pozícióval szemben támasztott elvárásokkal, majd a közvetlen szakmai vezetővel folytatott egyeztetéseket követően mielőbb reagál pályázóink számára.

Tudjuk, hogy az álláskeresés folyamatában mennyire fontos a visszajelzés, ezért arra törekszünk, hogy a jelöltek gyors választ kapjanak.

A kiválasztással kapcsolatos további egyeztetés már közvetlenül történik a jelölt és a HR közt e-mailen és telefonon. A személyes interjút megelőzően mindenképpen telefonos kapcsolatra is sor kerül a jelölttel, ahol lehetősége lesz további információkat kérni közvetlenül a HR-től.

A személyes interjún a HR mellett a szakmai oldal is képviselteti magát, így a jelölt a konkrét feladatokról és mindennapi munkáról is első kézből kap információkat.

A folyamat során arra törekszünk, hogy a pályázó számára minden a pozícióval kapcsolatos releváns információ egyértelmű legyen.