Állásajánlatok

Cégünknél kiemelt feladatként kezeljük, hogy stabil munkakörnyezetet és barátságos légkört biztosítsunk munkatársaink számára.
Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem is talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén automatikusan tájékoztatjuk.

Adminisztrátor
A cég napi adminisztrációjával kapcsolatos teljes körű dokumentáció kezelése, rendszerezése, naprakészen tartása. Partnerekkel való kapcsolattartás. A beérkező iratok/számlák ellenőrzése/iktatása, előkészítése a számviteli csoport részére. Recepciós feladatok ellátása. Házipénztár kezelés.
Tatabánya
Építésvezető
A rábízott projekt helyszíni munkafeladatainak teljes körű szervezési, koordinálási, ellenőrzési feladatainak elvégzése a munkaterület átvételétől az átadás-átvételi eljárás lezárásáig. A kivitelezés folyamatosságának, minőségének, a határidők betartásának ellenőrzése A projektvezető munkájának támogatása Az erőforrások gazdaságos navigálása Műszaki dokumentációk, építési naplók naprakész vezetése
Tapolca
Lánctalpas Kotrós Nehézgépkezelő
Feladat: A szállítójárművekről történő le- és felrakodás, anyagmozgatás végzése. Gépek, berendezések és közlekedési útvonalak karbantartása. 1222 Lánctalpas kotró gépcsoportra érvényes jogosítvány szükséges!
Almásfüzitő
Projektvezető
Nagyfokú önállósággal és hatékonysággal szervezett munkát - a dedikált projekt kivitelezési feladatának teljes körű megtervezését és megvalósítását a szakma szabályainak és a vállalt határidőknek betartásával A kapcsolódó projekt dokumentáció elkészítését belső és külső ügyfelek bevonásával A Mérnökkel, Megrendelővel, alvállalkozókkal való kapcsolattartást szerződéskötéstől a projekt zárásig, teljes körű szakmai és pénzügyi dokumentáció elkészítését Beszámolók, riportok készítése felsővezetés részére projekt kontrolling rendszerben A projekt csapat (építésvezetők, adminisztráció) irányítását
Budapest
Senior kontroller
a vállalatcsoport meghatározott cégeinél felmerülő kontrolling feladatok teljes körű ellátása döntés előkészítő anyagok összeállítása a menedzsment számára aktív részvétel az éves tervezés folyamatában, várhatózásban és a havi terv-tény elemzések előkészítésében rendszeres és ad-hoc kontrolling riportok készítése szoros együttműködés a felelősségi körébe tartozó tagvállalatokkal, a társosztályokkal és azok támogatása ad hoc és rendszeres kimutatásokkal
Tata
Vegyészmérnök
Laborvezetői (nem akkreditált) feladatok ellátása (2 fő vegyész technikus napi munkájának szervezése). Külső és belső üzemközi vizsgálatok megszervezése, elvégzése. Mérési eredmények kiértékelése, validálása. A cégnél működő akkreditált mintavételi szervezet vezetése. Minőségügyi vezetői feladatok ellátása.
Tatabánya