„Az itt látható fotók cégcsoportunk által kármentesített területeken készültek, a természetes környezet visszaállítását követően.”

Állásajánlatok


Cégünknél kiemelt feladatként kezeljük, hogy stabil munkakörnyezetet és barátságos légkört biztosítsunk munkatársaink számára.

Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem is talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén tájékoztatjuk.

Gépkezelő-Országos
A szállítójárművekről történő le- és felrakodás, anyagmozgatás végzése. Gépek, berendezések és közlekedési útvonalak karbantartása.
Tatabánya
Gyakornoki program
Az Envirotis Holding cégcsoport Gyakornoki lehetőséget hirdet, melynek révén bepillantást nyerhetsz a szakmai munkába, majd aktív szerepet vállalhatsz egy terület munkájában. A Gyakornoki munka remek fejlődési, kapcsolatépítési és előrelépési lehetőséget is jelenthet számodra. A gyakornoki idő során a cégcsoport tevékenységéhez kötődő munkafolyamatokban szerezhetsz jártasságot, mely önállóságot, ugyanakkor csapatmunkát igényel.
Budapest
Junior technikus
A hulladék befogadás teljes körű adminisztrációjának intézése, a kísérő dokumentumok kiállítása és rögzítése a nyilvántartó rendszerekben A telephely műszaki üzemeltetésének támogatása, a technikai eszközök rendszeres ellenőrzése, karbantartási munkálatok megszervezése és felügyelete A telephelyi kutak napi szintű ellenőrzése, mintavételezés Közreműködés technológiai/hulladék kezelési fejlesztések megvalósításában Munkavégzés helye: a Hungaropec Zrt. szuhogy ipari veszélyes hulladék lerakó telepe, 3734 Szuhogy, 06/13 hrsz.
Szuhogy
Kontroller
a vállalatcsoport meghatározott cégeinél felmerülő kontrolling feladatok teljes körű ellátása döntés előkészítő anyagok összeállítása a menedzsment számára aktív részvétel az éves tervezés folyamatában, várhatózásban és a havi terv-tény elemzések előkészítésében rendszeres és ad-hoc kontrolling riportok készítése szoros együttműködés a felelősségi körébe tartozó tagvállalatokkal, a társosztályokkal és azok támogatása ad hoc és rendszeres kimutatásokkal
Tata
Műszaki fejlesztési munkatárs
technológiai átvilágítások lebonyolítása szakmai támogatással, teljes körű dokumentáció elkészítése kapcsolattartás belső és külső partnerekkel fejlesztési pályázatok műszaki támogatása döntés előkészítő anyagok összeállítása
Budapest
Művezető - WasteVital Kft.
Konkrét kivitelezési munkák közvetlen irányítása és ellenőrzése a projekthelyszínen, beszállítókkal, alvállalkozókkal való folyamatos kapcsolattartás és munkájuk felügyelete, földmunkagépek, emberek irányítása, munkafolyamatok adminisztrálása, az anyagmozgatás nyilvántartásának vezetése.
Tata
Projekt központi adminsztrátor
Feladatod lesz a cég napi adminisztrációjával kapcsolatos teljes körű dokumentáció kezelése, rendszerezése, naprakészen tartása. Sokat dolgozol majd szerződésekkel: árajánlat bekérésektől kezdve, az előkészítésén át teljesítési igazolások készítéséig mindenért Te felelsz. Folyamatosan kommunikálsz majd szóban és írásban egyaránt a belső és külső partnerekkel Fontos, hogy legyen számlakezelési tapasztalatod, ellenőrzési és könyvelés előkészítési feladatokban.
Budapest
Projekt támogató mérnök
Kivitelezési projektekben a projektvezetők feladatainak támogatása. A projektek megvalósíthatóságának vizsgálata, nyomon követése, megvalósulásának biztosítása szakmai és jogszabályi előírások szerint Alvállalkozói, beszállítói árajánlatok bekérése, műszaki és számszaki ellenőrzése, kiértékelése Műszaki egyeztetéseken való részvétel, döntés előkészítés Kivitelezés folyamán alvállalkozói, tervezői, beszállítói teljesítések nyomon követése, teljesítés igazolások összeállítása
Budapest
Tehergépkocsi vezető (Esztergom)
Belföldi szállítási feladatok elvégzése a fuvarszervező utasításainak megfelelően A rábízott tehergépkocsi rendeltetésszerű használata és karbantartása
Esztergom
Üzemi dolgozó
Napi szintű technológiai termelési feladatokban való aktív részvétel. A beérkező hulladékok átvétele, mérlegelése és rendszerezése valamint a telephelyen belüli mozgatása. Gépek, eszközök időszakos karbantartása. Telephelyi általános jellegű karbantartási feladatok ellátása.
Tatabánya