Állásajánlatok

Cégünknél kiemelt feladatként kezeljük, hogy stabil munkakörnyezetet és barátságos légkört biztosítsunk munkatársaink számára.
Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem is talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén automatikusan tájékoztatjuk.

Adatvédelmi felelős
Az adatvédelemmel kapcsolatos külső és belső kommunikáció koordinálása, a jogszabályoknak megfelelő működés szakmai tanácsokkal való támogatása közreműködés az adatkezeléssel összefüggő döntések meghozatalában, valamint az érintettek jogainak biztosításában Az adatvédelmi rendelkezéssel kapcsolatos kötelezettségek betartásának és betartatásának rendszeres ellenőrzése és támogatása, az ehhez kapcsolódó oktatások, auditok szervezése A felügyeleti hatóságok felé való folyamatos kapcsolattartás A belső adatvédelmi nyilvántartás vezetése: az adatvédelmi szabályzat folyamatos napra készen tartása, az incidensek kezelésének menetét részletes kidolgozása, gyakorlati oktatások szervezése egységenként valamint a GDPR változáskövetés teljes folyamatának dokumentálása Minden személyes adatot érintő folyamat ellenőrzése (pl. videók beállítása, tesztek, adattisztítás, stb.) és ezek támogatása, valamint az adatvagyon leltár naprakészen tartása
Budapest, Tata
Nehézgépkezelő
A szállítójárművekről történő le- és felrakodás, anyagmozgatás végzése. Gépek, berendezések és közlekedési útvonalak karbantartása.
Almásfüzitő
Technológus
Technológia üzemeltetése, felügyelete, a termelési feladatokban való aktív részvétel. A termelésből eredő adminisztrációs feladatok végzése, készletnyilvántartás adatainak rögzítése. Alapanyag átvétele, feladása, a termék minőség-ellenőrzése Gépek, eszközök folyamatos üzemeltetése, karban- és tisztántartása.
Oroszlány
Tehergépkocsivezető
Szállítási feladatok elvégzése a fuvarszervező utasításainak megfelelően. A rábízott tehergépkocsi rendeltetésszerű üzemeltetése.
Tata
Üzemi technikus
Újonnan bevezetésre kerülő hulladékhasznosítási technológiai folyamat ellátása Beérkező savhulladékok lefejtése/fogadása, technológiai berendezések kezelése/üzemeltetése és felügyelete Folytonos üzemvitel biztosítása A keletkezett termékek szűrése, centrifugálása, csomagolása Üzemvitellel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása
Tatabánya