„Az itt látható fotók cégcsoportunk által kármentesített területeken készültek, a természetes környezet visszaállítását követően.”

Állásajánlatok


Cégünknél kiemelt feladatként kezeljük, hogy stabil munkakörnyezetet és barátságos légkört biztosítsunk munkatársaink számára.

Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem is talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén tájékoztatjuk.

Előkészítő mérnök
Cégünknél egyedülálló tapasztalatot szerezhetsz a projekt kivitelezés teljes folyamatában az alapoktól a megvalósulásig. Lendületes csapatunkban komoly gyakorlati tudásra teszel szert tapasztalt szakembereink vezetésével. Nagy volumenű környezetvédelmi projektjeinken biztosítjuk hosszú távú fejlődésed. Alvállalkozói, beszállítói árajánlatok bekérése, szakmai ellenőrzése, kiértékelése Műszaki egyeztetések alapján döntés előkészítő anyagok készítése
Budapest
Gépkezelő-Országos
A szállítójárművekről történő le- és felrakodás, anyagmozgatás végzése. Gépek, berendezések és közlekedési útvonalak karbantartása.
Tatabánya
Gyakornoki program
Az Envirotis Holding cégcsoport Gyakornoki lehetőséget hirdet, melynek révén bepillantást nyerhetsz a szakmai munkába, majd aktív szerepet vállalhatsz egy terület munkájában. A Gyakornoki munka remek fejlődési, kapcsolatépítési és előrelépési lehetőséget is jelenthet számodra. A gyakornoki idő során a cégcsoport tevékenységéhez kötődő munkafolyamatokban szerezhetsz jártasságot, mely önállóságot, ugyanakkor csapatmunkát igényel.
Budapest
Kivitelezési asszisztens (Projekt központi adminisztrátor)
A cég napi adminisztrációjával és a dedikált projekttel kapcsolatos teljes körű dokumentáció kezelése, rendszerezése, naprakészen tartása. Szerződésekkel kapcsolatos feladatok ellátása: árajánlat kérése, a terveknek megfelelő műszaki és pénzügyi tartalom előkészítése, egyeztetése az érintett felekkel, teljesítési igazolások készítése, levelezések intézése. A beérkező számlák ellenőrzése és előkészítése a számviteli csoport részére.
Budapest
Nehézgépkezelő
A szállítójárművekről történő le- és felrakodás, anyagmozgatás végzése. Gépek, berendezések és közlekedési útvonalak karbantartása.
Oroszlány
Projekt ügyintéző
Friss műszaki végzettséggel nálunk megtanulhatod a szakmát! Lendületes csapatunkban gyakorlati tudásra teszel szert a projekt kivitelezés teljes folyamatában az alapoktól a megvalósulásig tapasztalt szakembereink vezetésével. Ha most vetnéd bele magad a munka pörgős világába, akkor itt a helyed! Feladatok: Projekt kivitelezés az alapoktól: a projekt adminisztráció támogatása, a kivitelezésekkel kapcsolatos dokumentáció kezelése, rendszerezése, illetve részvétel a projekt dokumentáció napra készen tartásában
Budapest
Projektvezető
Nagyfokú önállósággal és hatékonysággal szervezett munkát - a dedikált projekt kivitelezési feladatának teljes körű megtervezését és megvalósítását a szakma szabályainak megfelelően és a vállalt határidők betartásával. A megrendelővel, műszaki ellenőri szervezetekkel, tervezőkkel, alvállalkozókkal való kapcsolattartást szerződéskötéstől a projekt zárásig, teljes körű szakmai és pénzügyi dokumentációk elkészítését. Beszámolók, riportok készítését a felső vezetés részére projekt kontrolling rendszerben. A projekt csapat (építésvezetők, adminisztráció) irányítását. Környezetvédelmi jellegű projektek tervezés előkészítési feladatainak koordinálása
Budapest
Tehergépkocsi vezető
Szállítási feladatok elvégzése a fuvarszervező utasításainak megfelelően, A rá bízott tehergépkocsi rendeltetésszerű használata és karbantartása
Tatabánya
Tehergépkocsi vezető (Esztergom)
Belföldi szállítási feladatok elvégzése a fuvarszervező utasításainak megfelelően A rábízott tehergépkocsi rendeltetésszerű használata és karbantartása
Esztergom
Üzemi technikus
Hulladékhasznosítási technológiai folyamat ellátása. Beérkező savhulladékok lefejtése/fogadása, technológiai berendezések kezelése/üzemeltetése és felügyelete. Folytonos üzemvitel biztosítása. A keletkezett termékek szűrése, centrifugálása, csomagolása. Üzemvitellel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása.
Tatabánya