Állásajánlatok

Cégünknél kiemelt feladatként kezeljük, hogy stabil munkakörnyezetet és barátságos légkört biztosítsunk munkatársaink számára.
Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem is talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén automatikusan tájékoztatjuk.

HR GENERALISTA
4 fős HR csapat tagjaként a munkaerő toborzás-kiválasztással kapcsolatos feladatok ellátása a cégcsoporton belül Önéletrajzok előszűrése, interjúk szervezése és vezetése Kapcsolattartás a szakmai vezetőkkel, jelöltekkel és munkaerő-közvetítő cégekkel Be- és kiléptetéssel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása Külső és belső szabályozóknak megfelelő munkaügyi nyilvántartás és dokumentáció kezelése
Tata
Kemencekezelő
A beérkezett, égetésre bocsájtott hulladék előírt, szakszerű adagolása. A termelési folyamattal kapcsolatos adatok rögzítése. A tevékenységből eredő kisebb műszaki karbantartások elvégzése. Anyagmozgatási feladatok végzése.
Királyszentistván
Lánctalpas Kotrós Nehézgépkezelő
Feladat: A szállítójárművekről történő le- és felrakodás, anyagmozgatás végzése. Gépek, berendezések és közlekedési útvonalak karbantartása. 1222 Lánctalpas kotró gépcsoportra érvényes jogosítvány szükséges!
Almásfüzitő
Technológus
Technológia üzemeltetése, gyártási folyamat felügyelete, a termelési feladatokban való aktív részvétel. A termelésből eredő adminisztrációs feladatok végzése, készletnyilvántartás adatainak rögzítése, a termék minőség-ellenőrzése Gépek, eszközök folyamatos üzemeltetése, karban- és tisztántartása.
Oroszlány