„Az itt látható fotók cégcsoportunk által kármentesített területeken készültek, a természetes környezet visszaállítását követően.”

Állásajánlatok


Cégünknél kiemelt feladatként kezeljük, hogy stabil munkakörnyezetet és barátságos légkört biztosítsunk munkatársaink számára.

Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem is talál megfelelőt, akkor is érdemes általános jelentkezését eljuttatnia hozzánk. Így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén tájékoztatjuk.

Gépkezelő-Országos
A szállítójárművekről történő le- és felrakodás, anyagmozgatás végzése. Gépek, berendezések és közlekedési útvonalak karbantartása.
Tatabánya
Gyakornoki program
Az Envirotis Holding cégcsoport Gyakornoki lehetőséget hirdet, melynek révén bepillantást nyerhetsz a szakmai munkába, majd aktív szerepet vállalhatsz egy terület munkájában. A Gyakornoki munka remek fejlődési, kapcsolatépítési és előrelépési lehetőséget is jelenthet számodra. A gyakornoki idő során a cégcsoport tevékenységéhez kötődő munkafolyamatokban szerezhetsz jártasságot, mely önállóságot, ugyanakkor csapatmunkát igényel.
Budapest
Helyszíni adminisztrátor - Oroszlány
A projekthelyszínen a kivitelezéssel kapcsolatos napi, helyszíni dokumentáció összegyűjtése, naprakészen tartása. Kapcsolattartás a központi adminisztrációs csapattal, adatok egyeztetése, ellenőrzése, excel táblában való rögzítése Általános asszisztensi feladatok ellátása
Oroszlány
Kemencekezelő
A beérkezett, égetésre bocsájtott hulladék előírt, szakszerű adagolása A termelési folyamattal kapcsolatos adatok rögzítése A tevékenységből eredő kisebb műszaki karbantartások elvégzése Anyagmozgatási feladatok végzése
Királyszentistván
Kontroller
a vállalatcsoport meghatározott cégeinél felmerülő kontrolling feladatok teljes körű ellátása döntés előkészítő anyagok összeállítása a menedzsment számára aktív részvétel az éves tervezés folyamatában, várhatózásban és a havi terv-tény elemzések előkészítésében rendszeres és ad-hoc kontrolling riportok készítése szoros együttműködés a felelősségi körébe tartozó tagvállalatokkal, a társosztályokkal és azok támogatása ad hoc és rendszeres kimutatásokkal
Tata
Mintavételi technikus
Akkreditált mintavételek elvégzése (felszíni és felszín alatti víz, hulladék, talaj és földtani közeg). Mintavétellel kapcsolatos teljes körű adminisztráció vezetése. Mintavételi eszközök karbantartása, minta szállítás. Telephelyi anyagbeszerzés, termelési feladatok ellátása.
Tatabánya
Művezető
A vezető irányítása szerint a telephelyi hulladékfeldolgozás irányítása (törés, osztályozás, válogatás, homogenizálás), helyszíni munkavégzés koordinálása a jogszabályoknak, az előírásoknak és szakmai elvárásoknak megfelelően. A gépkezelő és tehergépjármű vezetők munkájának napi szintű helyszíni irányítása és ellenőrzése Rendszeres eszközkarbantartások ellenőrzése, koordinálása Hiánytalanul elkészített napi jelentések és kivitelezéssel kapcsolatos információk folyamatos biztosítása a belső adminisztráció felé
Oroszlány
Projekt központi adminisztrátor
Feladatod lesz a cég napi adminisztrációjával kapcsolatos teljes körű dokumentáció kezelése, rendszerezése, naprakészen tartása. Sokat dolgozol majd szerződésekkel: árajánlat bekérésektől kezdve, az előkészítésén át teljesítési igazolások készítéséig mindenért Te felelsz. Folyamatosan kommunikálsz majd szóban és írásban egyaránt a belső és külső partnerekkel Fontos, hogy legyen számlakezelési tapasztalatod, ellenőrzési és könyvelés előkészítési feladatokban.
Budapest
Technológus
Technológia üzemeltetése, gyártási folyamat felügyelete, a termelési feladatokban való aktív részvétel. A termelésből eredő adminisztrációs feladatok végzése, készletnyilvántartás adatainak rögzítése, a termék minőség-ellenőrzése. Gépek, eszközök folyamatos üzemeltetése, karban- és tisztántartása.
Oroszlány
Tehergépkocsi vezető (Esztergom)
Belföldi szállítási feladatok elvégzése a fuvarszervező utasításainak megfelelően A rábízott tehergépkocsi rendeltetésszerű használata és karbantartása
Esztergom
Üzemi dolgozó
Napi szintű technológiai termelési feladatokban való aktív részvétel. A beérkező hulladékok átvétele, mérlegelése és rendszerezése, valamint a telephelyen belüli mozgatása. Gépek, eszközök időszakos karbantartása. Telephelyi általános jellegű karbantartási feladatok ellátása.
Tatabánya